Визуална лаборатория – направете идеите си ярки и вдъхновяващи – 31.01.2019г. в София

Визуална лаборатория – направете идеите си ярки и вдъхновяващи

ТОВА ЗВУЧИ ЛИ ВИ ПОЗНАТО?
 „Често присъствам на монотонни power point презентации, което ме „убива“ …

“Искам да „разчупя” моите обучения и да въвличам участниците..“

“Ще ми се екипните срещи да са творчески и ангажиращи…”

„Не съм сигурен дали клиентът ме слуша внимателно…”

Ако да, то със сигурност Визуалната лаборатория е точно за Вас!

Подарете си това еднодневно творческо потапяне в света на визуалното мислене и език! По време на Лабораторията ще си припомним едно задрямало от детството ни умение – да рисуваме. И не само – ще се научим как да онагледяваме идеите си, така че да станат ярки, живи и вдъхновяващи!

Нека си признаем – при цялото изобилие от информация имаме нужда от начин, по който да се отличим и да въздействаме. А знаем, че близо 75% от възприемето ни е визуално. Време е да съобразим ежедневните си дейности с естествените механизми на мисленето и паметта! Да разгърнем най-важния ни потенциал – интелектуалният, като се научим да управляваме управителя на знанието – нашият мозък. А неговите основни инструменти са въображението и асоциациите, цветовете и образите. Време е да усвоим базови умения за визуализиране на нашите идеи.

Целта ни не е да станем художници, а да направим идеите си видими. Да улесним хората да разберат и запомнят нашите концепции, както и бързо да предприемат действия.

ЛАБОРАТОРИЯТА ЩЕ ВИ ДАДЕ:

✔️ Техники за бързо изобразяване на вашите продукти, визия, цели и планове
✔️ Хитринки и инструменти за използване на образи, цветове, метафори и всякакви визуализации във Вашите работни срещи, обучения, презентации, коучинг практика, работа с клиенти и екипа, записки, планиране…
✔️ Идеи как да правите презентации и обучения, от които участниците ще искат още.
✔️ Собствен стил на визуализиране и своя визуална библиотека с метафори.

КАК ЩЕ НАПРАВИМ ТОВА? ЕТО И ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ВИЗУАЛНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ:

⚫ Какво е визуално мислене и език?
⚫ 7-те основополагащи форми на визуалния език
⚫ 6 ключови движения при рисуването.
⚫ Аз мога да рисувам обекти и сложни символи!!!
Контейнери, булети, изказ, свързващи елементи;
Как да рисуваме хора, лица, емоции;
Визуални метафори.
⚫ Ефекти – движение, процеси, контраст, използване на цветове и др.
⚫ Букви, цифри, шрифтове или как да пишем впечатляващо.
⚫ Приложение на визуалния език: Mind-maps, Mindscapes, sketchnotes; визуални темплейти, графично фасилитиране, презентации, обучения;

FORM:

Visual Laboratory is a one-day experience that will give you many ideas and the confidence that you can draw. We strongly recommend upgrading your visualization skills in a one-day workshop on how to work on your own project and get valuable feedback on it, as well as expand your visual library.

🗣️ КОЙ ЩЕ ВОДИ ОБУЧЕНИЕТО?

Росица Христева – Бизнес консултант, Треньор и Коуч, Speak To Inspire
Богатият опит на Росица в областта на управлението и развитието на човешките ресурси започва в корпоративния сектор в Eurobank Bulgaria като Мениджър Обучение и развитие и продължава в консултантския бизнес като управляващ съдружник в Easy Consult. През 2010 тя се присъединява към екипа на OD&M Consulting, където отговаря за усъвършенстване на програмите за обучения, както и за професионалното развитие на треньорския екип, следвайки своето призвание да подкрепя другите в разгръщането на техния потенциал. Тя участва и в редица големи проекти за международни компании като консултант и коуч.

👥 ЕТО КАКВО СПОДЕЛЯТ УЧАСТНИЦИ В ПРЕДИШНИ ВИЗУАЛНИ ЛАБОРАТОРИИ:

“Обучението по визуализирането на идеите ни при Роси Христева беше едно невероятно и интересно преживяване. Преживяване, в което открих нови знания и факти, започнах практикуване на нов начин на изразяване на идеите си и най-важното – получих самочувствие, че мога сам да го правя. Наученото отвори възможности за нов подход при излагане на идеите ми, който е много по-ангажиращ и успешен. Усвоеното ме провокира и го споделих с мои колеги и партньори, а от това изникнаха нови идеи. Обучението ме направи и много по-наблюдателен за детайли по визуализирането, които досега не забелязвах.
Горещо препоръчам обучението за всеки, който е отворен към новото и желае да е полезен за себе си, партньорите и клиентите си!”

Стефан Апостолов – Senior Manager, Energy and Electrical Distribution, бивш Изпълнителен Директор на ЧЕЗ Разпределение, България

ВТОРИ МОДУЛ:
За тези от вас, които искат да надградят уменията си за визуализиране в разработване на конкретен работен проект, графично фасилитиране и упражняване на различни шрифтове за въздействие, ще ви очакваме при предварително записване на Визуална лаборатория за напреднали през март в София и в Пловдив.

WHEN & WHERE
🗓 31.01.2019 г. (петък)
🕐 От 10:00 до 17:00 часа
🗺 Оливс Сити Хотел, София

Редовна цена:
249 лв. /без ДДС/

Цена за записали се до 23 януари:
210 лв. /без ДДС/

Цена за двата модула:
400 лв. /без ДДС/

Можете да се регистрирате на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/1XZ-Rrk7wEVQpsNsMU2W63pDjNMSXk3MZbytGZkESzPg/edit